Om oss

Vi på MediaFokus har över 30 års erfarenhet av att producera skräddarsydda produkter för destinationer - annonsfinansierade eller helt redaktionella. Idag producerar vi löpande turistbroschyren Västervik Sommar, upplevelsemagasinet Skåneresan samt Resmål Sverige, Sveriges äldsta magasin för gruppresor i Sverige.

Den här sajten är delvis en spegling av det tryckta mediet Skåneresan, som årligen sedan 2007 distribueras till 10.000 arrangörer och bokare av gruppresor. Viktiga målgrupper är även pensionärsföreningar, studieförbund och andra av arrangörernas vanligaste slutkunder. Alla skånska turistbyråer får en egen uppsättning magasin att dela ut och använda i sin kontakt med gruppbokare, på mässor et cetera samt att erbjuda turistbyråns besökare.

Syftet med magasinet Skåneresan, liksom med den här webbsidan, är att inspirera människor till att resa mer tillsammans i Skåne. I magasinet liksom på den här sajten kan man hitta allt från artiklar, annonser och tips om kända och mer okända besöksmål. Vår redaktion består av professionella reseskribenter med dokumenterat god Skånekunskap.

Image
Image